Aquesta setmana hem inaugurat una nova secció de vídeos a la nostre web, on podreu trobar un recull dels diferents seminaris de formació que hem anat fent aquests últims anys.

Les sessions formatives són molt importants per la nostre empresa, ja que és el punt de trobada amb els nostres clients i una gran oportunitat per entendre les seves necessitats en un ambient més distes que en el seu lloc de treball. Dins les sessions formatives també aprofitem per presentar el nostre catàleg de productes, el qual es pot adaptar a cada client en concret.

Amb aquesta intenció, des de la farinera Ylla organitzem periòdicament sessions formatives, demostracions tècniques i seminaris gratuïts per als diferents sectors als quals ens dirigim: forns, pastisseries, xurreries, pizzeries, restauració, càtering, creperies…

Si voleu rebre informació sobre les noves sessions formatives podeu enviar-nos la vostre sol.licitud aquí.