Pan_Artesano_de_Peter_Reinhart

El pa artesà que ens agrada a nosaltres està de moda, i la literatura panarra n’és un bon exemple, a les llibreries podem trobar una oferta molt variada de llibres que expliquen com fer pa, com per exemple el nou llibre de Peter Reinhart denominat Pa artesà. En realitat és un llibre que va sortir al 2009 però la traducció al castellà no arribat fins avui.

Aquest llibre explica els tres corrents bàsics del món del pa a Estats Units, però que es poden aplicar al nostre país perfectament: la tendència als pans integrals, la tendència a tornar a lo tradicional i la tendència a lo neotradicional.

A més de explicar moltes receptes com els principals pans tradicionals, pans fets amb farina integral, massa de pizza, pa de motlle, bagels, pans amb formatge, galetes o croissants, és un bon llibre per aprendre els principals processos per fer pa.