IMG-20170215-WA0002

Els passats 15 i 16 de febrer es va celebrar Expo Cohepa, un esdeveniment dirigit al sector del pa i de la pastisseria. L’exposició comptava amb dues parts, l’espai de demostracions de productes i el de les empreses col·laboradores participants.

Per part d’Ylla 1878 Jordi Pallarès, Ramon Serra, Jordi Ylla i Bernardo Bravo van assistir a l’esdeveniment, que va tenir lloc a Benálmadena, una població de la província de Màlaga. El principal interès dels membres d’Ylla era assistir a un seminari tècnic sobre pizzes, especialitzat en temes de llargues fermentacions.

En total es van realitzar, durant els dos dies, 8 demostracions relacionades amb tècniques d’elaboració de diferents masses i productes de pa i de pastisseria, i l’espai d’expositors comptava amb un total de 14 estands, entre els que es trobava el de la nostra empresa.

L’esdeveniment va comptar amb una assistència diària d’unes 250 persones, entre professionals del món del pa, la pastisseria, l’hostaleria i també estudiants d’hostaleria i aficionats a la gastronomia.