post_Ylla_6-3

Avui volem destacar una iniciativa del Gremi de Forners i Pastissers de les Illes Balears i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes, amb la col·laboració de l’Escola de Disseny i l’Escola d’Hoteleria. Es tracta d’un projecte que té l’objectiu de donar suport al pa elaborat de manera tradicional a partir d’un segell de qualitat que portarà el nom “Pa d’aquí, forn i tradició”. Aquest segell permetrà als consumidors saber quins forns venen productes elaborats artesanalment i no a partir de massa congelada industrial. La campanya distingirà doncs els forns amb obrador propi, i per rebre el distintiu aquests hauran d’acreditar un mínim del 70% d’elaboració pròpia. Segons dades de l’Associació de Forners i Pastissers s’hi podran adherir prop de 280 forns, que en total gestionen uns 600 punts de venda.