Blog Ylla 1878

Recepta per fer massa de pizza

Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres la nostre recepta de massa per fer pizza, un plat típic de la cuina casolana napolitana i que va sorgir a Nàpols al segle XVIII, en honor de l’emperadriu, amb els tres colors de la bandera italiana: blanc (mozzarella), roig (tomàquet) i verd (alfàbrega).

Aquesta és la recepta que recomanem als nostres clients, sobretot pizzers, però també a forners i pastissers que la poden oferir per esmorzar o berenar.

Abans de començar necessitareu els següents ingredients:

- 1.000 gr. de farina PIZZARINA®
- 570 gr. d’aigua
- Llevat (segons procés)
- 20 gr. de sal
- 20 gr. de Oli d’oliva

En primer lloc, afegirem la farina PIZZARINA®, l’aigua i el llevat a l’amassadora, i la posarem en funcionament.
Quan la massa comenci a lligar, hi afegirem els 20 g. de Oli d’oliva. I quan ens quedin 4 minuts perquè finalitzi el procés d’amassament hi afegirem la sal, assegurant-nos que quedi ben distribuïda per tota la massa.
Un cop ja tenim la massa, la dividirem en 8 boles de 200 gr. cada una i les posarem a fermentar. Depenent del tipus de fermentació que vulguem: llarga o curta, les boles les posarem a la cambra frigorífica.
I ja l’últim que ens queda és estirar les masses amb l’ajuda de faria ESPOLVERINA, posar els ingredients que vulguem a la pizza, i fer-la coure al forn a una temperatura alta, per obtenir una cocció curta però forta.

Esperem que els vostres clients la gaudeixin!

Comentaris (4)

 1. Abel escrigué:

  Vaig comprar aquesta farina la setmana passada. D’aquí poc la faré servir.

  Una abraçada.

 2. nat escrigué:

  Una pregunta, la farina la venen al supermarcat en format petit (1kg) ?? jo no la vaig saber veure

  • tina escrigué:

   Hola!
   Pots comprar-nos la farina a nosaltres directament, tenim les oficines a Vic (http://www.ylla1878.com/contacte) i el format que solem vendre a particulars és de 5 quilos.
   Si resideixes lluny, si us plau diga’ns on vius i així t’indicarem l’establiment més a prop de casa teva on pots trobar la nostre farina.
   Salutacions,

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*