Després de visitar la fira Alimentaria 2012, encara quedem més convençuts que el sector de l’alimentació no para. I no només això, sinó que és un sector que mira d’anar endavant i adaptar-se a les noves necessitats de la societat, ja sigui amb nous formats, noves formulacions, nous ingredients, etc.

La fira Alimentaria 2012 ha estat un èxit i segueix sent el referent en tendències alimentaries, que com a professionals del sector hem de tenir en compte.

Pel que fa als nostres sectors, les pizzes refrigerades van tenir un paper destacat amb una bona oferta de cara al consumidor final. En temes de panificació vàrem poder veure alguna cosa d’Espelta però a dia d’avui això ja no es cap novetat.

Com a conclusió la qualitat, la diferenciació i les coses ben fetes seran les tendències de futur.