Des de Ylla 1878 sempre ens hem interessat pel medi ambient i la sostenibilitat aplicats a la nostre empresa. Per això la setmana passada vàrem visitar una fira que creix i que en un futur molt proper es preveu que creixi encara més, la fira Biocultura.

Aquesta edició es va celebrar al Palau Sant Jordi, i va comptar amb més de 700 expositors, i una gran afluència de públic, apunt que ens fa pensar que el mercat ecològic i de proximitat va en augment.

Pel que fa al sector de les farines i elaborats de farines en general, encara hi ha molt camí a recorre, però es respira que la gent cada cop vol saber més el que menja i el pa no se’n escapa.

Vàrem poder comprovar en primera persona que es poden trobar tota mena de productes amb certificació BIO, des de tèxtil, passant per el menjar i fins i tot cosmètica, i es constata que hi ha una part de la societat que comença a pensar en el que deixarem a les generacions futures.