Blog Ylla 1878

Fira Biocultura 2012

Des de Ylla 1878 sempre ens hem interessat pel medi ambient i la sostenibilitat aplicats a la nostre empresa. Per això la setmana passada vàrem visitar una fira que creix i que en un futur molt proper es preveu que creixi encara més, la fira Biocultura.

Aquesta edició es va celebrar al Palau Sant Jordi, i va comptar amb més de 700 expositors, i una gran afluència de públic, apunt que ens fa pensar que el mercat ecològic i de proximitat va en augment.

Pel que fa al sector de les farines i elaborats de farines en general, encara hi ha molt camí a recorre, però es respira que la gent cada cop vol saber més el que menja i el pa no se’n escapa.

Vàrem poder comprovar en primera persona que es poden trobar tota mena de productes amb certificació BIO, des de tèxtil, passant per el menjar i fins i tot cosmètica, i es constata que hi ha una part de la societat que comença a pensar en el que deixarem a les generacions futures.

Comentaris (2)

 1. Pep Boldú escrigué:

  Per a quant la farina ecològica YLLA?
  Heu d’anar remant cap al Port Ecològic, que és més que el futur, és el present!

  Salut i farina

  Pep Boldú

 2. Ylla escrigué:

  Hola Pep, actualment ja disposem d’una gamma de farines totalment Bio, si vols més informació ens pots contactar al següent mail: ylla@ylla1878.com o per telèfon al 938862744. Salutacions

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*