Arriba l’estiu i amb ell la nit més llarga del any: Sant Joan, una ocasió ideal per proposar als vostres clients la típica coca de Sant Joan.
Aquesta coca tant festiva pot acabar de complementar-se de moltes formes: amb crema, amb fuita, amb massapà, etc. Quina és la vostre especialitat?
Aquí us deixem la recepta bàsica, perquè la completeu com més agradi als vostres clients.

Ingredients

Farina HURACAN:1kg
Aigua:450gr
Ous:100gr
Sal:20gr
Sucre:120gr
Massa mare en pols:15gr
Llet en pols:20gr
Llevat fresc:50gr
Mantega a daus freda:100gr
Millorant
Aroma o pell de llimona

Per començar hem de barrejar la farina, l’aigua i els ous fins que quedi una massa ben lligada. A continuació afegirem la sal, el sucre, la massa mare en pols, la llet en pols i si decidim posar-hi millorant o la pell de llimona serà el moment de posar-ho. Ho amassarem durant uns minuts fins que la massa ens quedi lligada.
Ara ja podrem posar la mantega molt a poc a poc, si cal la partirem en 2-3 porcions i les anirem afegint a poc a poc, i seguirem amassant fins que la massa quedi ben lligada. Un cop tinguem la massa, l’haurem de deixar reposar.
Passat el temps de repòs, podem començar a formar les diferents peces en forma de coques i deixar-les fermentar. I ja només en faltarà condimentar-les amb els que més ens convingui.
Per últim només ens faltarà coure la coca, us recomanem que ho feu amb forn de sola.

I ja només ens queda desitjar-vos una bona revetlla!