El pròxim diumenge dia 16 de setembre comença a Munich una de les fires de referència pel món forner i pastisser: Iba.

Aquesta edició està previst que conti amb més de 1.100 expositors de diferents sectors i països, basats sobretot en forners artesanats, pastisseries i la gran industria panificadora.

A més just el dia abans de començar la fira, el dissabte 16, tindrà lloc el congres iba-summit, un dels fòrums de debats més importants de la industria, on es donaran cita els líders del sector per debatre les noves tendències del futur i els reptes actuals del món de la pastisseria.

Durant la fira també es celebrarà els concursos de millor forner i millor pastisser del món. A més hi haurà la possibilitat d’assistir a diferents seminaris i de fer visites a les empreses del sector de la zona.

Com cada edició ens desplaçarem a Munich per indagar en les noves tendències del futur i esperem poder-vos-les explicar ben aviat en el blog.