Vosaltres com a professionals del sector sabeu reconèixer perfectament un pa artesà d’un que no ho és però i els consumidors? Saben reconèixer un pa fet artesanalment d’un que no ho és? El post d’aquesta setmana el volíem dedicar a donar-los algunes indicacions perquè puguin distingir-los:

– Per Steven Kaplan, impulsor de la Ley de La Baguette Tradition a França, l’aroma seria el millor tret distintiu
– En canvi per en Xavier Barriga, del forn Turris de Barcelona, seria aquell pa que es pot menjar sol, que té una crosta cruixent i la molla una mica humida de color crema, i que no és ni massa compacte, ni massa fluix.

Des de Ylla 1878 creiem que és una tasca de tots els professionals del sector difondre les diferencies i els beneficis del pa fet artesanalment als consumidors, ja que quants més coneixements tinguin sobre el pa, més fàcil els serà valorar la vostre feina.