Aquesta setmana us proposem un viatge pels pans de Portugal de la ma del blog Panis Nostrum, que hi ha dedicat un post sencer aprofitant un viatge a aquest país veí.

El recorregut que en fa es extens ja que ha visitat el país de Nord a Sud i de Est a Oest, i a tots els llocs on ha estat en fa una petita ressenya sobre el pa típic de la zona.
La varietat de pans ens ha impressionat, tenen pans de totes formes, fets de diferents ingredients, de molla humida o de molla més seca, etc. I es percep que encara conserven l’esperit artesà del producte.

Per últim ens agradaria destacar un comentari que fa l’autor sobre la poca visibilitat que tenen els lloc on es ven pa, de fet comenta que moltes vegades es ven en petites botigues, difícils de distingir pel visitant.

Esperem que gaudiu del viatge!