Des de Ylla 1878 intentem ajudar a forners i pastissers a que puguin fer la seva feina de la millor forma possible, per això ens fa molta il.lusió quan trobem alguna menció als nostres clients.

Aquesta setmana ens agradaria compartir la menció que fan des del blog Panarras a en Miquel Saborit de Torelló i propietari de Méskepa. D’ell en destaquen la formació professional que té, el compromís amb la qualitat i la passió heretada d’una gran família de forners.

També fan referencia a la seva experiència amb els medis socials, a través dels quals ha conegut molts altres panarres i amb els quals ha compartit projectes com fer una massa mare totalment natural.

Un altre repte molt ben aconseguit per en Miquel era crear un Panettone de ferment natural, un producte gens fàcil ja que el seu procés d’elaboració és molt complexa. Al producte final n’ha denominat Sabors i els firma personalment un a un.

Felicitats Miquel i a seguir així!