`

Com cada edició, la setmana passada vàrem visitar la fira de BioCultura de Barcelona, on durant tots els dies han passat més de 70.000 visitants, fet que ens fa constatar un cop més que és un mercat que cada any creix.

Com ja havíem comentat en algun post anterior, els productes BIO estan de moda i aquest nínxol de mercat cada cop es més gran i més interessant.
Les possibilitats de fer productes BIO cada cop son més grans, ja que cada any surten nous productes, al ser un mercat on s’està innovant molt.
En aquesta fira s’hi exposaven des de cases eficients energèticament fins a infinitat de productes alimentaris.

Pel que fa al sector de la farina, en el mercat ja hi comença a haver forns de pa que elaboren els seus productes amb farina BIO, tot i que és una tendència que està costant d’entrar en els forns artesans de tota la vida.