Avui volem presentar una recepta una mica difícil d’elaborar, ja que es tracta d’una massa molt hidratada i que l’haurem de treballar de diferent manera que les que estem acostumats a manipular. La forma ideal de treballar-la és amb les mans molles i no plenes de farina com sempre.
Tot i així ens fa gracia compartir aquesta recepta perquè el resultat es espectacular, obtenint un pa molt gustos i aromàtic que es pot conservar durant 2-3 dies ben bons.
Comencem pels ingredients, necessitarem:

– Farina Zereal Brot: 1.000 g
– Aigua: 900 g
– Llevat fresc: 15 g

Iniciarem el procés amassant tots els ingredients a l’amassadora fins a obtenir una massa uniforme, seguidament deixarem reposar la massa durant uns 45 minuts a 22ºC. Ara ja podrem posar la massa en motlles i esperar uns 180 minuts a que fermenti.
Finalment ja només en faltarà coure les peces a 210ºC i el temps dependrà una mica del volum de les peces que haguem escollit.

Esperem que us agradi!