La creativitat també és un factor molt important en el món del pa, i així ho demostra el forner Daniel Jordà amb els seus pans de colors.

Llicenciat en Belles arts i forner de tota la vida per tradició familiar, és el creador del pa verd que fa amb wasabi o amb alfàbrega; el pa negre, que elabora amb tinta de calamar; el groc que aconsegueix gràcies al curri o el pa blau que obté amb diferents algues. Actualment gràcies a les seves creacions i a la seva iniciativa, alguns dels millors xefs dels nostre país el contacten perquè creí pans especials pel seus restaurants.

Forner d’esperit rebel i totalment contrari a la cultura de abaratir cada cop més el pa, reivindica els clients que saben apreciar el coneixement en l’art i en el forn.

Si voleu llegir l’entrevista sencera que li va fer el diari El Periódico, ho podeu fer en aquest link.