Aquesta setmana volem destacar un article publicat al diari El País sobre les millors pastisseries d’Europa per si us decidiu a fer un viatge recorrent els llocs més temptadors de la geografia europea.

És ben conegut que a Lisboa els postres típics són els “macarons” i els “pastéis de nata” que podeu degustar a l’Antiga Confeitaria de Belém o a la Confeitaria Nacional. De Paris no podeu marxar sense provar els “macarons” de la pastisseria Pierre Hermé. A Londres us recomanem provar els “scones”, pastissos de merengue i crema, que podreu trobar a Fortnum & Mason o al Food Hall de Harrods. De Budapest en destaquem els “kurtoskalacs”, una especia de cilindres de pasta amb diferents gustos de la pastisseria Gerbaud. De Viena el famós Sachertorte, un pastis de xocolata farcit de melmelada d’albercoc, que podreu trobar al cafè del mateix nom. A la capital Europea, Brussel.les, no us podeu deixar perdre la exquisida xocolata belga al local del mestre xocolater del moment Pierre Marcolini.

Esperem que us hagi agradat aquest recorregut tant dolç per Europa! I si voleu afegir-hi alguna especialitat o local més, podeu fer-ho en els comentaris. Bon viatge!