Sempre ens enorgulleix tenir clients que van un pas endavant en el món del pa, i aquest és el cas de Xavier Barriga dels forns de pa Turris.

Per això avui volíem destacar l’extensa entrevista que li han fet des del blog de Babette. En aquesta explica el seu recorregut personal i professional en el món de la pa: els inicis en el forn familiar, la seva experiència com a formador i les seves estades a l’exterior, fins a formar el primer forn de pa Turris. També comenta els seus llibres sobre el pa, i explica quins element són per ell fonamentals per fer un bon producte. Finalment acaba reivindicant l’elaboració del pa amb massa mare, una fermentació llarga i amb pocs aditus.

Si us interessa saber per on va aquest sector i com treballa un bon professional del món del pa us en recomanem la lectura completa.