Aquesta setmana s’ha celebrat a Barcelona la sisena edició del concurs al millor croissant de mantega d’Espanya, amb la participació de cinquanta pastissers de tot l’estat. En aquesta ocasió el guanyador ha estat Takashi Ochiai, que juntament amb el cap de obrador, Jordi Morelló, regenten la pastisseria Ochiai situada al carrer Urgell de Barcelona, client de casa nostre.

Pels guanyadors aquesta era la cinquena vegada que es presentaven al concurs i un cop finalitzat el mateix comentaven que durant les dues últimes setmanes van estar fent proves per tal de trobar el procés i la formula definitiva del croissant de mantega.

Com en cada edició l’encarregat d’entregar el premi va ser el president l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, el senyor Joan Turull, el qual va comentar que el guanyador era una treballador nat i una persona molt innovadora.

El concurs al millor crosissant té com a objectiu incentivar i premiar les habilitats dels pastissers estatals i en aquest ocasió entre els membres del jurat hi havia grans professionals del sector com José Carlos Capel, Albert Adrià, José Molina o Abraham Balaguer, el guanyador de la passada edició.