Sempre ens agrada felicitar als nostres clients pels seus èxits i en aquesta ocasió encara més ja que Antonio Martos, propietari de les pizzeries malaguenyes Lálbero ha guanyat el campionat de pizza clàssica de la Toscana amb la nostre farina per pizzes.

La pizza guanyadora ha estat la Paula, una creació pròpia feta amb una massa de 100 hores de fermentació elaborada amb la nostre farina. Pels ingredients s’ha inspirat amb la gastronomia pròpia de la zona de la Toscana: mozzarela fresca, pecorino, peperonccino, lardo (similar a la cansalada), tomàquets cherry i nous.

Aquest no va ser l’únic trofeu que Antonio Martos va aconseguir en aquest campionat, també es va aconseguir la medalla d’or per la pizza acrobàtica i la medalla de plata en la categoria de velocitat.

Des de Ylla 1878 ens sentim molt orgullosos de ser els seus proveïdors i li desitgem molts més èxits!