Blog Ylla 1878

Els pans d’en Paul Hollywood

Fa temps que des de Ylla 1878 hem identificat l’interès que genera el pa fet a casa, i una bona mostra d’aquest fet és que ja comencen a aparèixer programes de televisió enfocats a ensenyar a com fer pa a casa, com el del forner britànic Paul Hollywood.

Aquest forner que va aprendre l’ofici de la ma del seu pare, actualment regenta el seu propi negocio de pa artesanal a Aylesham (Anglaterra) i entre el seus clients es troben els millors restaurants anglesos i comerços com Harrods i Waitrose.

El programa es pot veure en el “Canal Cocina” i durant tota la temporada Paul Hollywood ensenyarà a fer una gran varietat de pans com el pa anglès, el pa de sègol, el pa de civada, el pa de malta, la baguette, entre altres.

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*