Sembla una pregunta fàcil però no ho és tant, a cada casa hi pot haver una costum diferent a l’hora de portar el pa a taula, uns el poden portar en llesques, d’altres l’agafen directament de la barra, també es pot portar la barra sencera i anar tallant conforme es necessita. Però segons els gustos i el menjar pot resultar més atractiu i pràctic algun tipus de tallat en concret.

Avui ens volem fer eco d’un vídeo realitzat per una empresa canadenca on s’ensenyen els diferents tipus de talls que es poden fer al pa.

Per exemple ens explica que podem obtenir triangles de pa, tallant la barra de pa per la meitat, com si fos un entrepà i després tallant-lo de forma longitudinal. També ens comenta el tall clàssic del pa rústic, que normalment es talla al beis i després es realitza el mateix tall en el sentit contrari per obtenir llesques de pa amb molta molla, ideals per acompanyar plats amb salses.