Des d’aquest blog ja hem comentat en alguna ocasió la tendència a l’alça de fer-se el pa a casa, cosa que confirmem un altre cop a través d’un article publicat ahir al diari El País.

En el mateix es comenta que es actualment és una moda, una mica similar el que va passar amb els cupcakes, i que es visualitza amb l’aparició de diferents llibres sobre como fer el pa a casa.

Alguns dels factors que poden explicar aquest creixement son els recursos online (blogs, facebook, twitter, etc.) on els amants de fer pa a casa comparteixen les seves experiències amb el producte. Un factor important també pot ser la crisis, però també l’augment de la consciencia sobre el consum de productes de qualitat i sostenibles. En el mateix article també s’apunta a que la societat actual està tornant als plaers senzills, i fer pa ho pot ser molt.

La nostre experiència ens diu que qui prova de fer pa, s’hi enganxa, per la humilitat dels mitjans que necessites per fer-lo, pel contacte de les mans amb la massa mare i per la transformació del producte que produeix el llevat.

Us hi animeu? Aquí us deixem els nostres productes per fer pa a casa.