Apassionats com som del món de la pastisseria i dels croissants ben fets, aquesta iniciativa per trobar el millor croissant de mantega de Barcelona ens ha agradat molt. Us expliquem, es tracte d’un petit col.lectiu que s’ha proposat trobar el millor croissant de mantega de la ciutat comtal, a través de diferents visites a fleques i pastisseries de la ciutat. Un cop feta la visita valoren el croissant de mantega en qüestió amb aquestes variables: color, textura, cruixentor i nivell de mantega, a més de fer-ne una petita valoració a nivell qualitatiu amb molt d’humor.

De moment han visita nou locals de la ciutat comptat, dels quals tres son clients nostres (Hofmann, Xocolata i Takashi Ochiai) i en surten molt ben posicionats.

Felicitats per la iniciativa! Anirem seguint el vostre recorregut.