Blog Ylla 1878

Ernest Righetti guanya el premi al millor Pa de Pagès Català de l’Any 2014

El concurs al millor pa de pagès català d’aquest any ja té guanyador, Ernest Righetti de Righetti Forners situats a Gavà i clients nostres. Des d’aquí el volem felicitar pel seu treball i constància en oferir els millors pans possibles als seus clients.

Aquest any el concurs va tenir 30 participants flequers, dels quals cinc van arribar a la final celebrada la setmana passada a Barcelona i amb un jurat de luxe compost per Josep Maria Pelegrí, Conseller d’Agricultura; la periodista de TV3 Lídia Heredia; el president de la IGP Pa de Pagès Català, Antoni Figuera; el diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana i l’actriu Mercè Rovira.

Righetti forners, la fleca guanyadora del concurs al millor Pa de Pagès d’aquest any, és una empresa familiar molt coneguda a la ciutat de Gavà. La família té tradició flequera documentada des de principis del segle XIX, quan els seus avantpassats van deixar la localitat d’Olocau (València) per a establir-se definitivament a Gavà.

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*