El concurs al millor pa de pagès català d’aquest any ja té guanyador, Ernest Righetti de Righetti Forners situats a Gavà i clients nostres. Des d’aquí el volem felicitar pel seu treball i constància en oferir els millors pans possibles als seus clients.

Aquest any el concurs va tenir 30 participants flequers, dels quals cinc van arribar a la final celebrada la setmana passada a Barcelona i amb un jurat de luxe compost per Josep Maria Pelegrí, Conseller d’Agricultura; la periodista de TV3 Lídia Heredia; el president de la IGP Pa de Pagès Català, Antoni Figuera; el diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana i l’actriu Mercè Rovira.

Righetti forners, la fleca guanyadora del concurs al millor Pa de Pagès d’aquest any, és una empresa familiar molt coneguda a la ciutat de Gavà. La família té tradició flequera documentada des de principis del segle XIX, quan els seus avantpassats van deixar la localitat d’Olocau (València) per a establir-se definitivament a Gavà.