El pa que serveixen en els restaurants és un tema que feia temps que volíem tractar, i finalment ens hem decidit a fer-ho arrel d’un article que comenta el tema en el Diario Norte.

En general la qualitat de pa que se serveix a la hostaleria en el nostre país no es massa bona, potser perquè la logística hostalera dificulta servir un bon pa, potser perquè els responsables dels restaurants no li donen massa importància o potser perquè el sector del pa no s’adapta massa a aquest tipus de negoci.

Creiem que el pa en els restaurants s’hauria de cobrar per tal de valoritzar-lo, de forma indirecte, es a dir inclòs dins del preu del menú o cobert; o de forma directe, es a dir indicant el seu preu. En aquest cas el preu hauria de ser visible i no s’hauria de portar el pa de forma directe, primer s’hauria de preguntar al client si el vol.

Des de la nostre perspectiva, la millor forma de servir el pa en un restaurant és en format de barra i tallat al moment, perquè el client pugui apreciar millor el seu sabor i la seva aroma.