Aquesta és una campanya que acaba de llençar el nostre client flequer Xavier Barriga per reivindicar la crosta de pa que s’aconsegueix elaborant el pa de forma artesanal i a la que ens unim, ja que estem totalment d’acord en el manifest que la sustenta.

El manifest llençat per en Xavier Barriga comenta com a punt principal que la crosta de un bon pa ha de tenir gust, li ha de donar personalitat i ha d’ajudar a reforçar les nostres genives i les dels nostres fills també. Per aconseguir una bona crosta estableix que el pa s’ha de coure amb fons de pedra o de pedra refractària, ja que aquesta transmet a la massa tots els seus beneficis en forma de calories i que aquestes fan possible el miracle en la transformació de la massa en pa. La crosta s’ha de coure a poc a poc, sens presses, així el resultat és un pa de crosta cruixent, bona conservació i envoltat d’aromes i sabors subtils que en transporten al passat.