Blog Ylla 1878

T’agrada la crosta del pa?

Aquesta és una campanya que acaba de llençar el nostre client flequer Xavier Barriga per reivindicar la crosta de pa que s’aconsegueix elaborant el pa de forma artesanal i a la que ens unim, ja que estem totalment d’acord en el manifest que la sustenta.

El manifest llençat per en Xavier Barriga comenta com a punt principal que la crosta de un bon pa ha de tenir gust, li ha de donar personalitat i ha d’ajudar a reforçar les nostres genives i les dels nostres fills també. Per aconseguir una bona crosta estableix que el pa s’ha de coure amb fons de pedra o de pedra refractària, ja que aquesta transmet a la massa tots els seus beneficis en forma de calories i que aquestes fan possible el miracle en la transformació de la massa en pa. La crosta s’ha de coure a poc a poc, sens presses, així el resultat és un pa de crosta cruixent, bona conservació i envoltat d’aromes i sabors subtils que en transporten al passat.

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*