hostelco_2014_ylla1878

Us donem una càlida benvinguda al Fòrum Gastronòmic – Hostelco, del que en aquesta edició en formem part amb un estand propi.

Des del dia 20 al 23 d’octubre ens podreu trobar al estand 359 del Fòrum Gastronòmic que aquest any en motiu del seu quinzè aniversari es celebra juntament amb Hostelco al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, per unir esforços i crear la Barcelona Hosting Week.

Durant aquest dies presentarem la nova carta de farines BIO moltes amb molí de pedra, un nou producte que es base en recuperar els mètodes de producció antics per oferir-vos una farina de màxima qualitat. També comptarem amb tot el catàleg de farines habitual per fer pa, per fer dolços, per pizzes, per casa i per xurreries.

Si us passeu per la fira, no deixeu de visitar-nos!