Blog Ylla 1878

Oda al Panettone

panettone_ylla1878

Entrats a la tardor, ja falta menys pel Nadal, època més esplendorosa pels Panettones. Per això ens agradaria compartir aquest vídeo com una oda a aquest magnífic dolç italià.

El vídeo està realitzat per Davide Longoni un forner artesà de Monza que reivindica el Panettone com el dolç italià que es porta sempre que es visita a un amic estranger.

En Davide comenta que els seus Panettones els fa amb una massa mare de deu anys que cada dia refresca perquè sempre estigui a punt, la farina que fa servir és de la varietat força, a més també utilitza els millors ous, la millor mantega, preferiblement alamana o francesa i els millors aromes.

Esperem que el gaudiu tant com nosaltres!

Comentaris (2)

  1. Miquel escrigué:

    MOLT Bo el vídeo… No el coneixia…realment demostra la importància dels ingredients purs, una bona massa mare i temps molt important amb aquest dolç.

    Ah el llibre que surt es molt bo: como si fa el panel de el company forner Emmanuel H. JO el vaig comprar en una llibreria a FLORÈNCIA, molt il·lustrat.

    • tina escrigué:

      Moltes gràcies Miquel, a nosaltres també ens ha semblat molt encertat el vídeo. I merci per la recomanació del llibre, la tindrem en compte. Salutacions,

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*