oriol_balaguer_millor_croissant_artesà_de_mantega_2014

Un any més és un orgull per nosaltres anunciar que el guanyador de la setena edició del Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2014 ha estat un nostre client. L’equip del pastisser Oriol Balaguer ha estat el millor en aquesta edició on s’han presentat quaranta cinc candidatures.

Aquest concurs té com a objectius principals incentivar i premiar els coneixements i les habilitats dels pastissers artesans en matèria de brioixeria.

En aquesta edició el jurat ha estat format per Miguel Moreno responsable de las Pastelerías Mallorca, el guanyador de la passada edició del concurs Jordi Morelló de la Pastisseria Ochiai, el periodista Josep Molina, Miguel Ángel de la Cruz, el representant de la l’empresa patrocinadora Ken, els reconeguts Mestres Pastissers Antoni Bellart, de la Pastisseria Triomf de Poblenou, i Pere Camps de la Pastisseria Lis, juntament amb nosaltres.

Els criteris que s’han fet servir per escollir el guanyador han estat el color, l’alveolat, el fullat, el format, l’acabat i, com apartat més destacat, el sabor.

Des d’aquí volem felicitar a l’Oriol Balaguer i a tot el seu equip per aquest gran èxit!