Blog Ylla 1878

Calendari 2015

calendari_ylla_1878_2015

Seguint la llarga tradició d’editar el calendari de l’obrador, us presentem el nou calendari pel 2015 titulat “Qui matina, fa farina”.

Aquest any la imatge principal del calendari reconstrueix en divertides vinyetes la gesta de la producció de la farina tal com es feia abans: el llaurar amb els bous, la sembra a mà, la sega amb la falç, el lligat de les garbes, el batre, l’aixecament dels pallers, l’ensacat i el transport de la grana al molí i finalment el lliurament dels sacs de farina al forn.

Com sempre, les festivitats amb especialitats de fleca i pastisseria de tot l’estat venen remarcades.

Per aconseguir-lo a través del vostre comercial.

Comentaris (2)

 1. marc muñoz alemany escrigué:

  Bon dia; aquest any he badat i quan li vaig demanar el vostre calendari al meu distribuïdor (ramon suciné hill) doncs ja no n’hi quedaven. Me’n podeu enviar un? o si no, en format digital? de tots els calendaris es el meu preferit amb diferència..
  gràcies
  marc
  pa de pessic
  c/general prim 17 08773 mediona

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*