Pain au chocola

Últimament molts forners es decideixen a explicar els seus secrets publicant vídeos on ensenyen com fan els seus productes. El vídeo que os proposem avui l’ha fet un forner danès i en ell ens ensenya a fer “pains au chocolat” entre altres especialitats típiques de la seva terra.

En un inici comença per barrejar farina, sal, llevat, sucre i aigua per formar la massa. Un cop té la massa la talla en blocs de 4 kg. i comença a passar-la pel corró per aprimar-la Seguidament la deixa reposar a la nevera i fa el mateix procés amb un bloc de mantega.

El següent pas és unir la massa i la mantega i tornar a passar la massa restant pel rodó, fent-li diferents plecs perquè quedi un format tipus llibre i la deixar reposar-la una hora.

Un cop ja té la massa plegada i estirada, afegeix la xocolata i talla la massa en trossos petits per començar a donar forma als “pains au chocolat”. L’últim pas del procés es posar les peces al forn a 125º i ja estan llestes.