forn_de_pa_casolà_fourneau

La història del forn de pa Fourneau casolà comença de la cadència que una parella amants del pa i dissenyadors trobava a l’hora de fer pa a casa, un forn professional. D’aquesta necessitat i després de moltes proves, en va sortir el projecte de crowdfunding de forn de pa casolà Fourneau.

Es tracte d’un forn de ferro forjat que es posa dins el forn de casa i que gràcies al seu tancament permet que el vapor de la massa surti lliurament, emulant els forns professionals, i així aconseguir un pa de crosta daurada i cruixent i una molla esponjosa.

Amb aquest forn es poden fer tot tipus de pans i pizzes amb uns resultats molt professionals.

Perquè es posi en marxa el projecte els falten només 35.000 $ i la data límit per finançar-lo i ajudar-lo a posar en marxa és el pròxim 8 d’abril.