formació_pizzes_i_pasta_fresca_ylla1878

El passat dijous 30 d’abril a l’aula de Chocovic vàrem realitzar un curs de formació relacionat amb les pizzes i la pasta fresca amb el mestre pizzer Jordi Pallarès, i el tècnic en pasta fresca Isidre Vila.

Pel que fa a les pizzes vàrem fer i degustar cuatre classes diferents de pizzes, dues d’elles realitzades amb les farines molturades en moli de pedra i biològiques, una focaccia feta amb la Pizzarina i la Pizza Prima, i una pizza dolça de postres elaborada amb Pizzarina.

També els vàrem ensenyar com fer pasta fresca amb la nostre farina Pasta Fresca Nº1, donant-los consells senzills i eficaços per fer pasta fresca de qualitat de forma senzilla.

L’assistència al curs per part dels nostres clients va ser molt nombrosa i en general vàrem observar que hi va haver interès i ganes pel tema.