millor croissant de mantega d’Espanya_ylla1878

Un any més s’acaba l’estiu, comença la feina, tornen els col·legis i també la fira de Expo Nadal que organitza el Gremi de Pastissers de la província de Barcelona. Dins la Expo Nadal també s’organitza el concurs al millor croissant de mantega d’Espanya, del qual com cada any n’hem estat patrocinadors.

Destacar que aquest any la participació ha estat molt alta, amb aproximadament 50 participants, i el nivell cada cop és més alt. Novament en aquesta edició ha tornat a guanyar un dels nostres clients, en Lluis i en Gerard Costa de la Pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palau Tordera. Des d’aquí us volem tornar a donar l’enhorabona.

En aquesta edició de l’Expo Nadal també hem participat de forma activa en una xerrada sobre farines Biològiques, explicant el perquè d’aquest tipus d’agricultura, els fonaments en els que es basa, i alguns dels problemes i avantatges que ens podem trobar amb aquesta classe de productes. També vàrem mostrar diferents productes fets amb farines bio.