calendari ylla 2015-2016

Ja tenim preparat el Calendari de l’Obrador per a l’any 2016. La coneguda i reconeguda ninotaire Pilarín Bayés ha sigut l’encarregada d’il·lustrar la nova versió del tradicional calendari que els nostres clients rebran en breu.

Titulat “Vila Farina”, el calendari d’enguany mostra el centre d’un poble atrafegat en què, es miri on es miri, hi ha diverses referències a la farina. Ja sigui en envasos i sacs, en els camps de blat, les escultures o les desenes de diferents productes de forn de pa, pastisseria, xurreria o pizzeria. D’aquesta manera, el Calendari de l’Obrador 2016 acaba mostrant la quotidianitat de la farina i la seva rellevància en l’alimentació.

Com ja és tradició, també hem destacat les dates assenyalades en què és típic consumir diverses especialitats de fleques i pastisseries, perquè les tingueu ben a ma.