es_pot_congelar_la_farina

La farina com els altres cereals és un producte susceptible a que generi bitxos i que es faci ranci si no es guarda de forma correcte, i si la farina és integral encara més.

El problema principal a l’hora de guardar la farina és la calor, per tant el millor la millor manera de guardar-la és que estigui ben envasada, que tingui poc aire i que estigui en un lloc sec i fresc.

Un bon lloc per mantenir la farina en un òptim estat seria la nevera, però el congelador també és una bona opció si es vol guardar durant una temporada més llarga. La única precaució a l’hora de guardar-la al congelador és fer-ho dins el recipient correcte, pot ser un pot de vidre, una bossa de congelar o una bossa envasada al buit.

Per tal de descongelar la farina lo més important és deixar-la a temperatura ambient sense obrir l’envàs amb el que s’ha congelat, perquè sinó l’aire fred condensaria la superfície i podria afectar al gust de la farina.