alimentaria 2016_ylla1878

Aquest any tot l’equip de I+D+I de Ylla 1878 hem visitat la fira d’alimentació de referència a nivell mundial, l’Alimentaria.

La sensació que ens en vàrem endur és que alguna cosa s’està movent al sector de l’alimentació, ja que hi ha hagut molta gent durant tots el dies i tots els estands tenien una vida diferent que en èpoques passades, donava la sensació que en el sector hi havia més vida. Una curiositat és que la majoria dels estands donaven a provar els seus productes, cosa que en els anys anteriors ningú donava ni deixava provar res.

D’altre banda vàrem poder veure alguna novetat del nostre sector, moltes vegades més que novetats es presenten productes sense molt camí a recórrer, però el tema és que es parli de l’empresa i això fa moure i bellugar el sector i sempre és bo.

Resumint, considerem que va ser una bona experiència poder assistir a l’Alimentaria 2016.