SONY DSC

Aquest any ens avancem a la festivitat de Sant Jordi per destacar la feina que està fent pel món del pa, l’editorial “Libros con miga.

Juan, Lucas i Lorenzo van llençar l’editorial el 2013 i van començar amb un llibre mític per tots els panarres, El pa de Jeffrey Hamelman, via crowfounding. El secret d’aquesta editorial petita és conèixer molt bé els gustos dels possibles lectors, de fet els és senzill ja que els mateixos són panarres. A més coneixen molt bé el que interessa ja que estan a tots els fòrums i comunitats panarres del país.

Després del èxit del llibre del pa de Jeffrey Hamelman han editat dos llibres més: “Pan y dulces italianos” i “Pasta fresca”. I fins i tot han creat una escola online denominada Cursosconmiga.com, a través de vídeo cursos; i una escola temporal a Barcelona anomenada “Horno de pan”, on han comptat amb forners de prestigi com Xavier Barriga, Anna Bellsolà, Ibán Yarza i Jordi Morera.