pa amb xocolata

Sabeu que el pa amb xocolata és una tradició holandesa? A través de la plataforma de finançament kickstarter hem conegut la preciosa història d’un fabricant de “virutes” de xocolata que va haver d’immigrar als Estats Units al segle 17, per voler democratitzar el consum de la xocolata, en aquella època només apte per les elits. El producte que va idear eren uns encenalls de xocolata que es consumien sobre el pa, però aquest mai va arribar als EUA ja que el vaixell amb el qual navegava, va naufragar.

En l’actualitat dos emprenedors holandesos han volgut donar a conèixer aquesta típica tradició holandesa que no va arribar al món degut al naufragi, el pa amb xocolata, creant la marca Hagelswag que té l’ambició de comercialitzar aquest tradició a tot el món amb un disseny preciós i amb la millor xocolata natural de comerç just. Aquí us deixem l’enllaç de Hagelswag perquè pugueu conèixer la historia completa d’aquesta nova marca.