les nostres millors coques

Sempre ens fa il·lusió donar difusió a iniciatives com la del concurs Les nostres millors coques, organitzat pel diari Ara i pel programa La Tribu de Catalunya Radio que es va celebrar el dia 9 de juny a la vila de Sant Julia de Vilatorta.

Per recolzar la iniciativa, el nostre equip tècnic i comercial va assistir a la trobada, la qual va ser tot un èxit, ja que va reunir aproximadament 100 forners/eres de tot el territori Català.

Però la sorpresa més gran és que era un concurs que no estava organitzat per cap gremi, ni cap entitat del sector, sinó que el van organitzar popularment el diari Ara i el programa de La Tribu de Catalunya Radio. Això és un clar indicador que a nivell popular hi ha certa inquietud pel sector, i que es pretén recuperar i donar valor a la feina que fan molts artesans del nostre país.

El guanyador en la modalitat de coca salada varen ser el forn Dit i Fet de Tàrrega amb una coca de pop fresc amb ous de guatlla a la catalana. I el guanyador en la modalitat de coca dolça varen ser el Forn Prat de Mollet del Vallès amb una coca clàssica dolça.