pan artesano

Avui ens ve de gust escriure sobre l’entrevista que Pan&Pizza ha realitzat a Ibán Yarza, el mediàtic autor de “Pan Casero”.

La conversa gira sobre la influència que ha tingut el pa fet a casa en el sector, en aquest cas l’Ibán comenta que el boom del pa realitzat a casa està ajudant a remoure el sector, ja que els consumidors més formats exigeixen més qualitat i són els millors prescriptors dels forns de pa que realitzen pa de qualitat artesanal.

De l’entrevista també ens quedem amb que hi ha forners professionals que no han avançat, és a dir que fan el pa com sempre sense intentar utilitzar els avenços que les noves tecnologies proporcionen. I que en general es comunica poc al forn de pa, molt important per donar valor a un producte que requereix tant esforç.

Podeu veure aquí l’entrevista completa a l’Ibán Yarza.