Blog Ylla 1878

Farina de Kamut, Camut, blat Persa o blat del Cor?

pa de kamut

Avui aprofitarem per parlar d’aquesta farina i d’alguna de les controvèrsies que suposa utilitzar aquesta farina, o millor dit fer servir el seu nom original: Kamut.

Resulta que la paraula Kamut està registrada i no es pot utilitzar si no es compra directament a l’empresa que té el registre d’aquesta marca. Es per això que en moltes fleques de pa artesanes podem veure tota classe de noms que intenten imitar o emular aquest nom, com blat Persa, blat del cor, Triticum turgidium, blat Camut, etc. i així un bon reguitzell de noms.

Es tracta d’un blat que pot ser beneficiós per la salut de les persones, i avui en dia no arriba a la població sense haver de pagar més pel producte del que el propi pagès rep. Amb aquest breu post us volem explicar el que implica comprar aquesta varietat de pa.

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*