pa_linternadeltraductor

Aquest mes ens fa molta il.lusió explicar-vos que gràcies al panarra Sylvain Vernay sortim a la publicació per professionals del sector lingüístic denominada la Linterna del Traductor, que aquest mes dediquen a la gastronomia.

En Sylvain, traductor d’ofici i francès de naixement és un aficionat a fer a casa pa amb massa mare. El tema li ve de lluny, de la seva infantesa a França i de una amiga que tenia de petit que venia de família de forners.

En aquest número principalment explica la recepta de com fer pa de tres blats amb massa mare natural de blat i sègol, en el qual utilitza les nostres farines Pani de Ylla i 1878 de Ylla. A més també explica com realitzar massa mare i quins són els principals tipus de farina al nostre país.

Moltes gràcies Sylvain i esperem seguir-te acompanyant amb els teus pans!