arte-sa

Per segona vegada s’ha organitzat la trobada del pa artesà per la restauració denominada Arte-Sa, i nosaltres com el primer any hi hem tornat a prendre part.

En aquesta edició l’esdeveniment va tenir lloc a la impressionant ciutat de Toledo, ens va donar la sensació d’estar a un museu a l’aire lliure.

Tornant a la trobada volem destacar que en un sol dia es van donar 11 Màster Class amb els més reconeguts mestres artesans del nostre sector, a part d’això hi va haver 26 ponents de tot el sector opinant sobre el sector, des de les farineres, mestres artesans com el Xavier Barriga o importants restauradors.

Comentar que Arte-sa s’està convertint-se en un referent dintre el nostra sector, per la qualitat dels ponents i perquè hi està representat tot el sector. Així que des de Ylla 1878 estem molt contents de poder participar-hi i formar-ne part i esperem que podem contribuir-hi durant molts més anys.