calendari-ylla-1878_2017

Acaba l’any i, com ja és tradició, obsequiem a tots els nostres clients amb el Calendari de l’Obrador.

El del 2017 es titula “Univers Ylla” i arriba amb un disseny més esbojarrat que mai perquè té com a autors els germans Mingarro, fundadors de Brosmind. Aquest estudi d’il·lustració barceloní té un gran prestigi internacional per haver treballat per a grans marques. Totes les seves creacions es caracteritzen per ser divertides, fresques, optimistes i originals. I així és com són les il·lustracions que es poden veure al Calendari de l’Obrador 2017. Magdalenes amb toppings de colors, talls de pizza, pans de totes formes i gustos, croissants banyuts, xurros o pastissos que deliten… Tots ells, amb cara i ulls, gravitant per l’univers Ylla. Això sí, amb un destí fixat: arribar als paladars de la gent i deixar-hi un sabor exquisit.

Com és habitual, el Calendari té les dates que són importants pel sector ben assenyalades. Hi surten totes les diades de l’Estat espanyol en les quals la farina n’és la protagonista.