CAMPEONATO NACIONAL DE PANADERÍA ARTESANA

Si la resposta és positiva ja et pots posar en marxa, ja que la pròxima convocatòria per captar nous membres serà els pròxims 19, 20 i 21 de febrer dins el marc de la fira Intersicop 2017, el saló Internacional del forns de pa, pastissers, gelateria i cafè que se celebra a Madrid.

El guanyador del concurs s’integrarà dins la selecció nacional de forners artesans i s’escollirà entre els 9 aspirants que presentin els gremis del sector.

Tots els aspirants disposaran de 8 hores de treball i 20 minuts de preparació prèvia per portar a terme 3 proves: un pa tradicional i panets varis, brioxeria dolça o salada de pasta de full i una peça artística d’un element, monument, edifici o imatge que representi la seva comunitat. Aquí us podeu descarregar les bases completes.