Blog Ylla 1878

Vols formar part de la selecció nacional de forners artesans?

CAMPEONATO NACIONAL DE PANADERÍA ARTESANA

Si la resposta és positiva ja et pots posar en marxa, ja que la pròxima convocatòria per captar nous membres serà els pròxims 19, 20 i 21 de febrer dins el marc de la fira Intersicop 2017, el saló Internacional del forns de pa, pastissers, gelateria i cafè que se celebra a Madrid.

El guanyador del concurs s’integrarà dins la selecció nacional de forners artesans i s’escollirà entre els 9 aspirants que presentin els gremis del sector.

Tots els aspirants disposaran de 8 hores de treball i 20 minuts de preparació prèvia per portar a terme 3 proves: un pa tradicional i panets varis, brioxeria dolça o salada de pasta de full i una peça artística d’un element, monument, edifici o imatge que representi la seva comunitat. Aquí us podeu descarregar les bases completes.

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*