calendari 2018_ylla1878

Com cada any i seguint una llarga tradició, ja estem distribuint als nostres clients el nou Calendari de l’Obrador per a l’any 2018. En aquesta ocasió s’ha encarregat a Dàlia Adillon, una il·lustradora de Barcelona que actualment viu i treballa a Bristol (Anglaterra) on desenvolupa diferents projectes que s’han exposat a Anglaterra, Itàlia, Mèxic, Xina i els Emirats Àrabs.

Sota el títol “Una història màgica”, el calendari d’aquesta edició mostra una decidida fornera que encapçala una apetitosa comitiva representada per desenes de productes: pans variats, pastes, coques, pizzes, magdalenes, pastissos, xurros i diferents productes elaborats que en una festiva rua avancen cap al poble on sense cap dubte faran un bon esmorzar. Una simpàtica, colorista i original versió del conte del flautista d’Hamelín.

En el calendari hem destacat les dates assenyalades en què és típic consumir diverses especialitats de fleques i pastisseries, perquè ho tingueu ben present.

Com sempre, el podeu aconseguir a través del vostre comercial.