Blog Ylla 1878

Principals diferències a l’hora d’amassar amb farina integral

amassar farina integral

Veient algunes de les preguntes que us interessen més a la xarxa, avui volem parlar de les diferències que ens podem trobar alhora de amassa una farina blanca i una farina integral.

La principal diferencia és que degut a les fibres que porta la farina integral notarem que la massa ens absorbeix més aigua. Depenen de la manera com posem l’aigua a la massa pot arribar a absorbir entre un 3-5% més de líquid.

Com bé sabeu fer pa no és una ciència exacte i aquest fet també depèn d’un altre factor: la granulometria de les fibres de la farina integral. Si tenim partícules més grosses, no tindrem tanta absorció i si per el contrari les fibres que tenim tenen una dimensió més reduïda, aquí si que podrem obtenir més rendiment en l’absorció de l’aigua.

Esperem que us hagi estat útil.

Deixa un comentari

CAPTCHA Image

*