pastisseria vegana

Amb la voluntat d’estar sempre al costat de vosaltres, els professionals, i fer-vos arribar les últimes tendències del sector, avui destaquem un estudi que pot ser molt interessant pels pastissers.

Des de fa anys ja veiem que el veganisme és una tendència cada cop més present a la vida dels consumidors i la pastisseria no podia quedar-ne a part. Segons l’estudi elaborat per Mintel es comenta que la pastisseria feta amb aliments no provinents d’animals ha crescut un 140% amb 4 anys. Aquesta tendència sobretot s’ha produït a Alemanya, el país europeu que més consumeix aquest tipus de productes, però des d’aquí cal estar ben atent perquè aquesta és una tònica global.

La publicació sobretot fa referència a la creació de xocolata elaborades amb alternatives als làctics i amb l’ús de gelatines vegetals.