Ruta del Bon Pa de Barcelona i la Llesca d’or 2018

És un orgull poder felicitar a alguns dels nostres clients un any més perquè s’han guanyat un merescut lloc a la ruta del Bon Pa de Barcelona, que aquest any celebra la seva quarta edició. Moltes felicitats!

La selecció com cada any ha sigut molt acurada i s’han valorat de forma anònima més de 150 forns de pa de la ciutat comtal. Bàsicament s’ha tingut en compte el pa (aspecte visual, crosta, sola, pes, molla, alveolat, textura, gust i aroma), la presentació de la botiga, el tracte i l’atenció al públic.

L’acte d’entrega dels diplomes a les millors fleques de Barcelona tindrà lloc el pròxim dilluns 9 de juliol al Centre Cívic Fort Pienc amb la presència del regidor de turisme, comerç i mercats de Barcelona, Agustí Colom, i el president del gremi de flequers de Barcelona, Jaume Bertrán.

A més durant l’acte també s’entregarà la Llesca d’or d’aquest any a en Xavier Barriga dels forns de pa Turris i client nostre. Moltes felicitats per tu també Xavier!